Erbjudanden som du inte får missa

Vi har 3 aktiva erbjudanden.

Vi vet att den nuvarande situationen inte är den bästa och vi strävar varje dag efter att hjälpa våra gamla och nya kunder med erbjudanden som gör det möjligt för dem att spara ännu mer. Scrolla ner och upptäck alla aktiva erbjudanden på vår webbplats för att spara pengar med CertiDeal och göra gott för miljön och din plånbok.


1. STUDENTBEANS

-5 % för dig, -56 kg CO2 för planeten med CertiDeal

Ta del av en rabatt på 5 % på våra renoverade smartphones tack vare Student Beans otroliga erbjudande för alla studenter. Genom att köpa en renoverad smartphone bidrar du också till att bevara miljön genom att minska koldioxidutsläppen med 84 % jämfört med en ny smartphone, undvika utvinning av 200 kg bergmaterial och skapa 185 g tekniskt avfall. Dessutom sparar du 68 400 liter dricksvatten. Använd rabattkoden i kassan för att spara 5 % på ditt köp. För att få tillgång till rabatten direkt, registrera dig och bekräfta din studentstatus på Student Beans. Det är gratis!

Jag passar på !


2. FAMILYDEAL

CertiDeal presenterar.... #FamilyDeal

Dra nytta av en exceptionell omedelbar rabatt på 5 % vid köp av två renoverade smarttelefoner, varav den ena är av estetisk kvalitet "Bra", med följande rabattkod som ska användas på kundvagnssidan: FAMILYDEAL

Skäm bort dig själv och dina nära och kära!

Jag Passar På!

*Erbjudandet gäller för alla beställningar på certideal.se för köp av två produkter, varav en är "Bra".


3. Fantastiska Erbjudanden

Upp till 100 Kr rabatt på våra rabatterade telefoner

Dra nytta av en rabatt på upp till 100 kr på vårt urval av kampanjprodukter som du hittar på vår webbplats i den särskilda kategorin.

Erbjudandet kan kombineras med aktuella rabattkoder för att spara ännu mer.

Jag passar på!